Tusen och en natt

Jahaa jaa. Idag skiner solen i London och Sara ska bjuda mig på frukost på stan. Det var bara det jag ville säga. Tack!

Home is wherever I´m with you

Tillbaka i London och tillbaka till verkligheten efter lite välförtjänt semester i St.Anton och Sverige. Skvaller- och updates-promenaderna  är standard och kylskåpet består återigen av 50% kaviar.
B@1 hälsade oss välkomna tillbaka med ännu fler regler och vi hälsade insikten om att livet i London är så mycket mer än jobba-sova-äta ännu mera välkommen in i  våra liv. Med andra ord to do-listan har utökats och framtiden känns ljus.
Ljust är det också i huset nu när Sara äntligen fick hantverkaren att dra tummen ur och komma och fixa lamporna  på övervåningen. Happy days med andra ord nu när man slipper duscha i mörker och få tvål i håret.
Ljud finns det också i vårt hus, ljud i överskott ska det tilläggas. Tydligen har vår nextdoor neighbours valt att åka bort över helgen och lämna larmet på. Ett larm som konstant visar sin närvaro med ett enkelt ljud "pip". Ett pip som ihållande nu har tjutit i ca 4 dygn. Fantastiskt.
Så vi kryper till sängs med hörlurar, toapapper och öronproppar i öronen.  Men parlivet i vårt lilla hus knallar på. Marcus lever i ett bigamistiskt förhållande där kärleken är delad mellan datorn, sängen och chipspåsen. Och just det, flickvännen Alexandra. Nytillskottet i huset Musse kilar stadigt med kära Caroline och laga middagar på löpande band både hemma och på jobbet på McDonalds. En tallrik mat brukar stå och vänta in på småtimmarna då Carro trillar in från jobbet.
Jag och Cecilia kontrar och höjer parfaktorn. Det är numera rutin för mig att gå upp, sätta på kaffevatten, gå tre trappor upp och väcka Cecilia. Jobbpratet behövs ibland förbjudas och vi tar "tid för oss" och går på restaurang eller någon drink. Däremellan hängs det tvätt, damsugs, jobbpeppas det. Behöver jag nämna att garderoben är 50% mitt 50% Cecilias.
Med detta delad-skrivna inlägg kryddar vi parbevisen ännu mer. En slurk kaffe till här på Starbucks innan vi rör oss vidare.
En puss och en kram
S och C

RSS 2.0