Adventstid kom till mitt ensamma hus...

..eller inte. Eller jo, adventstiden får gärna komma, men huset är inte ensamt. Här är det full rulle som vanligt. I veckan har vi haft Sverigebesök x5! Fast denna gången var det alla utom vi som blev besökta. Trevligt var det iallafall och nu har vi fått både ostbågar och saffran:)
Veckan som kommer är vad man skulle kunna veckaN! THE VECKAN. Vi ska certifieras är det tänkt. Som på bartenderskolan men på riktigt. Ni vet när vi klagade på 100 cocktails, ett pourtest med 32 poäng och att vi skulle göra 6 drinkar på 10 minuter. Glöm det. Nu ska vi kunna 260 cocktails, klara ett pourtest med 72poäng och bartendra i 2 timmar. Och klagar vi denna gången? Neheedå. För livet på b@1 går fortfarande som en dans, kanske inte på rosor, mer som på solrosor. Ganska precis som solrosor faktiskt.Det är lite vingligt, vi hamnade här lite av en slump, kan man få gulsot av lite vitaminbrist kommer vi nog få det med men vi är glada och skiner ändå.
Imorn ska vi nog tända första adventsljuset. En dag försent men bättre än inget. Nu är det natt igen och dags att sova. PussoHej

Hej alla monsterdiggare!




Såhär såg livet ut för några veckor sen. Det var finbesök från Sverige x 2! Tim och Johannes var här först och sen så kom  guldgossarna. Vädret var askalas och Kalle letade vaxproppar i öronen.
Just nu är Carros mamma och syster på besök så Kalle och David har fått ge upp sina sovplatser-igen. Hur snällt är inte det då?  Idag har jag vart på IKEA med Alex och köpt julstjärnor och pepparkakshus. Sen skrev jag mitt sista prov, så nu är jag ifatt Sara! YES! På torsdag och fredag ska vi göra top 100. INTE YES! På vägen hem från testet hittade jag en container så nu är sängen i trädgården borta. YES!
Hösten i London levererar verkligen:)








Mind blowing

Grupp-psykologi. Fas 1, happy clappy lycka, man tassar runt och ler. Fas 2, alla sidor träder fram, smutsiga underkläder är inte längre charmigt utan bara j*vligt irriterande, ketchupkladd i frukostskålen inte längre skrattretande och ett oskyldigt practical joke inte lika oskyldigt.
Men trots att vi i vår lilla familj här på många sätt är i just fas 2 så är det inte så farligt som det låter. Ärligt. När man gormat lite om skiten i hörnen, mumlat något surt ord finns det alltid lejonkungsånger att spela ( en kvart om dagen tycker David), choklad att köpa i turkshoppen( ursäkta för diskriminerande ordval men den heter så), någon som berättar om en rolig jobbmiss och framförallt, en hel bunt med människor som jag inte vill vara utan. Även när jag är sur, ledsen, glad så vill jag inget hellre än höra cecilia spela musik högst uppe, Calle laga mat, Caroline fixa i ordning sig, David sjunga lejonkungen sånger, Marcus plugga/spela risk och Rickard vända sig i sängen ( eller komma ner och mysprata).
Yours truly
SARA

Red Bull byggde denna vackra kropp

Jaha ni där borta i Svea. Och ni andra också. Nu är vi hemma igen efter ännu ett skift på [email protected] är 06.30 och det börjar bli dags att låta effekterna av den sista Red-Bullen tacka för sig. 4 respektive 5 veckor gjorda, minst 2 kvar. Sen kan vi äntligen börja göra liv av vardagen igen. Börja träna, gå med i cell-grupp, knypplings-kurs,fågelskåda eller vad vi vill. Hör ni? Förstår ni? Snart kan vi göra vad VI vill. Inte vad våra trainers vill. För så är det nu, på ett ganska bra sätt, att våra trainers bestämmer ALLT vi gör, jobbtid och fritid. Men det får det vara värt, vi kommer trots allt vara ( vi är såklart redan, trainersarna ser det bara inte än ) helt fantastiska bartenders när vi är klara. 
Annars då? Jo man uppskattar Sverige så mycket när man inte är där . Tänk Hönö-kaka med saltat smör, västerbottenost, fil, Arla-mjölk. Eller lingonsylt, jordgubbssaft och Godmorgon -juice. Kära tider vad man skulle ge mycket för det ibland. 

Om några timmar vaknar Chathamstreet. Redo att möta ännu en dag av det som kallas livet. Det man ska leva. Och det gör vi!

Pillow to sell

Det vi trodde skulle bli 10 dagars tystnad blev 10 timmar. Sara har tydligen köpt internet i 15 dagar så här sitter vi, avkopplade och uppkopplade efter en happy hour som blev ett besök på b@1 i både battersea och clapham common. Som dom utomordentliga bartenders vi är har vi också hunnit med att sitta och räkna alla Alex pours på +venture, måste ju se att vårt rykte som det grymma svenska gänget från EBS inte försvinner.
Nu, efter en ledig dag med både kyrka och cocktail så säger vi godnatt. Eller som alla utomordentliga bartenders hade skrikit: Pillow to sell- kudden hitåt-NU! Pussohej
Cecilia och Sara

JA,vi lever!

Tänk vad  mycket som man önskar att man visste innan man flyttade hemifrån. Som vilken dag man ändrar till vinter tid, det kom som en chock. Och hur man fixar internet. Också en chock när abonnemanget plötsligt gått ut. Så nu sitter jag på starbucks, 5 pund och så kaffe för 1.5 i 10 dagar till. 
Förra helgen var halva familjen Tödt i stan. Riktigt trevligt med kyrkbesök, köksmys och missade flygplan , jag tror Sara får berätta mer om det. Tack för maten och trevligt sällskap iallafall!
Sen hade vi 9 killar i vardagsrummet. 16 pers i ett hus för 4. Där snackar vi myspys. Har en hel del foton från galenskaperna så det kommer mer om det med. Annars har det varit Halloween och Bonfire- night. Britterna firar att katolikerna misslyckades att spränga parlamentet på 1600-talet med brasor och fyrverkerier. Här älskar dom sitt land! Och vi älskar det också. Så vi stannar nog ett tag till. Fast vi längtar efter er alla. 10 dagar- sen kommer mer livstecken. Nu ska vi plugga, fika, happy hour:a på +venture sen sova. Over&Out!

RSS 2.0