Adventstid kom till mitt ensamma hus...

..eller inte. Eller jo, adventstiden får gärna komma, men huset är inte ensamt. Här är det full rulle som vanligt. I veckan har vi haft Sverigebesök x5! Fast denna gången var det alla utom vi som blev besökta. Trevligt var det iallafall och nu har vi fått både ostbågar och saffran:)
Veckan som kommer är vad man skulle kunna veckaN! THE VECKAN. Vi ska certifieras är det tänkt. Som på bartenderskolan men på riktigt. Ni vet när vi klagade på 100 cocktails, ett pourtest med 32 poäng och att vi skulle göra 6 drinkar på 10 minuter. Glöm det. Nu ska vi kunna 260 cocktails, klara ett pourtest med 72poäng och bartendra i 2 timmar. Och klagar vi denna gången? Neheedå. För livet på b@1 går fortfarande som en dans, kanske inte på rosor, mer som på solrosor. Ganska precis som solrosor faktiskt.Det är lite vingligt, vi hamnade här lite av en slump, kan man få gulsot av lite vitaminbrist kommer vi nog få det med men vi är glada och skiner ändå.
Imorn ska vi nog tända första adventsljuset. En dag försent men bättre än inget. Nu är det natt igen och dags att sova. PussoHej

Kommentarer
Postat av: Anonym

älskar er!

2010-11-30 @ 01:11:42
Postat av: Sara

hej tjejer!! inte pratat med er på länge men måste säga att ni allt faller mig i tanken lite då och då. verkar som om ni har det riktigt bra! hjälp vad mycket ni har varit med om sen jag sist såg er båda i en hall i slutet av sommaren! häftigt, riktigt häftigt!

saknar er båda. puss och kram :)

2010-12-07 @ 00:50:45
URL: http://sara-evelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0