JA,vi lever!

Tänk vad  mycket som man önskar att man visste innan man flyttade hemifrån. Som vilken dag man ändrar till vinter tid, det kom som en chock. Och hur man fixar internet. Också en chock när abonnemanget plötsligt gått ut. Så nu sitter jag på starbucks, 5 pund och så kaffe för 1.5 i 10 dagar till. 
Förra helgen var halva familjen Tödt i stan. Riktigt trevligt med kyrkbesök, köksmys och missade flygplan , jag tror Sara får berätta mer om det. Tack för maten och trevligt sällskap iallafall!
Sen hade vi 9 killar i vardagsrummet. 16 pers i ett hus för 4. Där snackar vi myspys. Har en hel del foton från galenskaperna så det kommer mer om det med. Annars har det varit Halloween och Bonfire- night. Britterna firar att katolikerna misslyckades att spränga parlamentet på 1600-talet med brasor och fyrverkerier. Här älskar dom sitt land! Och vi älskar det också. Så vi stannar nog ett tag till. Fast vi längtar efter er alla. 10 dagar- sen kommer mer livstecken. Nu ska vi plugga, fika, happy hour:a på +venture sen sova. Over&Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0