Red Bull byggde denna vackra kropp

Jaha ni där borta i Svea. Och ni andra också. Nu är vi hemma igen efter ännu ett skift på [email protected] är 06.30 och det börjar bli dags att låta effekterna av den sista Red-Bullen tacka för sig. 4 respektive 5 veckor gjorda, minst 2 kvar. Sen kan vi äntligen börja göra liv av vardagen igen. Börja träna, gå med i cell-grupp, knypplings-kurs,fågelskåda eller vad vi vill. Hör ni? Förstår ni? Snart kan vi göra vad VI vill. Inte vad våra trainers vill. För så är det nu, på ett ganska bra sätt, att våra trainers bestämmer ALLT vi gör, jobbtid och fritid. Men det får det vara värt, vi kommer trots allt vara ( vi är såklart redan, trainersarna ser det bara inte än ) helt fantastiska bartenders när vi är klara. 
Annars då? Jo man uppskattar Sverige så mycket när man inte är där . Tänk Hönö-kaka med saltat smör, västerbottenost, fil, Arla-mjölk. Eller lingonsylt, jordgubbssaft och Godmorgon -juice. Kära tider vad man skulle ge mycket för det ibland. 

Om några timmar vaknar Chathamstreet. Redo att möta ännu en dag av det som kallas livet. Det man ska leva. Och det gör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0