Hostel, Camden och flytt via buss



0/london-1-028_107124959.jpg" alt="" />



Ja vad händer egentligen här borta på andra sidan havet?  Ett kryptiskt inlägg á la Cecilia gav kanske inte så mycket klarhet. Men tjej som är rak på sak tänkte ge er the truth!
Okej, så första natten blev inte riktigt som vi tänkt oss. Från Stanstedt gick det relativt smärtfritt, aa om man bortser från att Cecilias bagage, läs sjukt stor och otymplig backpackerväska, kom till fel rullband. Men vi kom i alla fall på bussen in mot London. Där hoppade vi av för att ta nästa buss. Då blev det dock krångel med att köpa biljett, det kom aldrig ut någon sådan ur automaten. Men vi drog en fuling och hoppade på. Jag citerar Cecilia " Vi får låtsas att vi inte pratar engelska, right?"  Efter det blev det en låååång promenad där vi försökte hålla tankarna borta från skoskav och väsktyngd genom lite roliga lekar - säg ett namn så ska jag säga ett namn som börjar på bokstaven ditt namn slutar på -
Väl framme längtade vi efter att få krypa ner i sängen och bara sova. Då möts vi av en nice suprise "- Your booking is for tomorrow night!" Great. Så klockan halv tre en fredag natt i London får vi bege oss ut för att leta sovplats. Som tur är hittar vi ett hotell precis runt hörnet där vi får ett litet enkelrum i källaren där vi kryper upp ihop. Helt slut, javisst!
Dag 2 stod röstning på schemat och två pigga tjejer knallade dryga 5km via Oxford Street till den svenska ambassaden. Efter att ha lagt kuvertet i lådan knallade vi ner mot Marble Arch för välförtjänt frukost! Efter någon timmes folkspan begav vi oss med buss tillbaka mot "vårt" område vi Russell Square där vi mötte upp med Eric. Så skönt som det var att slänga sig i hans stooora säng på hotellet han bodde på, så skönt har det nog aldrig varit att slänga sig på en säng. Efter en promenad runt Soho och China Town gick vi lite till, närmare bestämt till Camden. Där mötte vi upp Erics kompis Alex som visade oss runt. Riktigt häftigt område, betydligt mer levande än Oxford Street! Efter lite mat i magen och några pubpåhälnsingarn gick tre trötta svenskar tillbaka hem. Tillsammans med 8 andra sov jag och Cecilia gott i vår doorm.
Så idag, vad har vi hittat på? Först och främst har vi tagit vårt pick och pack, hoppat på bussen och flyttat till andra sidan floden, närmare bestämt Kennington. Medans vi väntade på checkin låg vi utslagna i solskenet i parken som ligger precis runt knuten. Såå, nu är vi installerade, uppackade i vårt nya hem, ett rum med tre trevåmningssängar. Här ska vi bo. Känns helt okej, även om man är ganska trött nu. Får se vad som händer ikväll, har planer på Hillsong :)
Där gott folk, där har ni de senaste dagarna i alla sin prakt! London levererar som Cecilia säger
// Sara

Kommentarer
Postat av: anna gabriella

fan va underbart! <3

2010-09-12 @ 20:29:00
Postat av: Andersson

Nu har även vi hittat hit- ni verkar ha hel kul!

2010-09-13 @ 21:40:24
Postat av: Tim Tödt

2010-09-13 @ 22:29:07
Postat av: Tim Tödt

Ska bli spännande att läsa nästa blogginlägg som jag förmodar blir Sara som skriver.......

2010-09-13 @ 22:29:46
Postat av: Sara

Pappsen, det var ju jag som skrev!

2010-09-14 @ 00:07:28
Postat av: Lovisa

Jag tycker inte om er... jag är avundsjuk... ni har snott min stad... jag ska hitta en ny.... ni får inte komma. JAG VILL OCKSÅ BO I LONDON!!! Kul att träffa er en sväng i ett annat land, det blir nått annorlunda liksom! Vare trevliga människor i Hillsong? Va ni på hela mötet sen?



puss Lovisa, Lovvan, Lovlie THE ONE AND ONLY

2010-09-16 @ 23:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0