Livet i 2.03

Hemma igen i rum 2.03 efter sista dagen freepourings övning. Imorgon gäller det att, på fri hand, hälla upp perfekta 12.5ml, 2.5ml,37.5ml & 5ml. Hälla perfekta 2,5 & 5ml med två flaskor i samma hand. Hälla tre perfekta 2,5ml med ena handen samtidigt som du häller tre stycken perfekta 5ml med den andra. Önskar att det var som en bit kaka men det är snarare som tonfisken som Kalle äter till kvällsmat varje kväll, fruktansvärtillaluktande eftesom vattnet i flaskorna surnar. Men en grym bartender freepourar och vi är grymma, eller hur?

Nu ligger vi alltså här på rum 2.03 . Jag chattar med Eric i sänger under. Sara skypar med familjen. Hugo sorterar papper från polisen. Chris spelar slingan "http://www.youtube.com/watch?v=aMsEo_1RwWk " varje gång Eric säger " that´s what she said" och det är ofta. Amalia springer in och ut och är nervös inför imorgon. Alla undrar om familjen Tödt hör dålig eller om Saras dator har dåligt ljud för ibland undrar man om hon verkligen har skype på eller om hon bara försöker skrika hem till Sverige? 
Livet rullar på här. Vi kokar våra nudlar och äter vårt billiga bröd. Går till kyrkan på söndagar, skolan i veckorna,lägenhetsvisningar på dagarna, klubbar på nätterna och spanar på Katrines snygga vänner på Joe&the Juice då och då. Mellan hänger vi i våra egna rum aka säng med tjocka gardiner, ska man säga nåt till nån med fördragna garidiner knackar man, eller petar den i sängen över i rumpan genom madrassen. Livet rullar på i London och tro det eller ej: Eric funderar på att tvätta.



Kommentarer
Postat av: Elin E

Hej fina tjejer!



Så himla härligt det är att läsa om ert liv. Är lite avis på er, skulle med vilja leva livet i London. Är väldigt sugen på en weekend dit!



Massa pussar och kramar!

2010-09-24 @ 17:55:06
URL: http://eliiiiin.blogspot.com/
Postat av: anderssons

har ni prövat sardiner i tomatsås? ett billigt alternativ som komunanställda äter? ;]

2010-09-24 @ 19:31:10
Postat av: Tim

Du skriver väldigt trevligt Cecilia!



Tim Tödt

2010-09-24 @ 20:47:37
Postat av: Lovvan

Saknar dig Ia, du är bäst!!!

2010-09-28 @ 20:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0